Hoe verricht ik het gebed?

Streef je ernaar om je gebed te verbeteren en een diepere verbinding met Allah tot stand te brengen? Zoek niet verder! Schrijf je in voor ons unieke webinar: “Hoe verricht ik het gebed?” inclusief een interactieve Q&A-sessie na elke les.

Maar liefst 4 weken (op donderdag 6, 13, 20 en 27 juli van 20:00 tot 22:00) nemen we je mee op een boeiende reis door alle aspecten van het gebed. We gaan diep in op de rijke geschiedenis van dit prachtige geschenk, dat tijdens de Hemelreis aan de Profeet Mohamed ﷺ werd gegeven en tot aan de Dag des Oordeels voor alle moslims geldt.

Stap-voor-stap begeleiden we je door de essentiële regels en lichten we de pilaren uit die de basis vormen van dit waardevolle ritueel. In deze cursus leer je de specifieke regels kennen die bepalen wanneer het gebed verplicht is voor een individu, ontdek je de zaken die het gebed verbreken en krijg je inzicht in het corrigeren van fouten. Bovendien behandelen we hoe je kunt bidden tijdens ziekte of op reis, en onthullen we de immense beloningen van verschillende soorten gebeden zoals het djanaazah, ‘Ied- en het vrijdaggebed. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken!

Meld je nu aan en laat Ustaadh Imran je gedurende 4 weken begeleiden. Hij zal je niet alleen onderdompelen in de regels en voorschriften, maar je krijgt ook de unieke kans om hem al je prangende vragen te stellen. Beheers alle regels en til jouw gebedservaring naar een hoger niveau, zodat je het maximale aan hasanaat kunt verzamelen!

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en open de deur naar de prachtige wereld van de salaah!

Terugkijken is mogelijk en het is € 15 voor alle lessen, niet per les. Les gemist of kan je een les niet bijwonen? Geen zorgen! Je kunt je nog steeds inschrijven voor de reeks. Je ontvangt de links naar de opgenomen lessen in je betaalbevestiging.

 

 

Aanmelden