Lessen uit de Mekkaanse periode

Laat je meevoeren naar een tijd waarin de basis werd gelegd voor een revolutionaire boodschap, een periode van uitdagingen, triomfen en onwankelbare vastberadenheid. Onze exclusieve webinarserie onthult de diepgaande lessen uit de Mekkaanse periode van de Profeet Mohamed ﷺ, onder begeleiding van Ustaadh Umair Bantvawala.

Ontdek hoe de Profeet ﷺ, te midden van tegenstand en onzekerheid, een fundament van geloof en leiderschap legde dat de tand des tijds zou doorstaan. Leer hoe zijn omgang met tegenstand en onverschrokken moed de basis vormden van een boodschap die de koers van de wereld zou veranderen.

Kom te weten hoe hij ﷺ, ondanks het verlies van geliefden en de druk van een vijandige samenleving, standvastig bleef te midden van beproevingen. En realiseer hoe zijn doorzettingsvermogen en inspiratie een erfenis voor ons hebben achtergelaten.

Waarom zou je deze studie volgen?

  • Leer de Profeet ﷺ beter kennen om een sterkere liefde voor hem te ontwikkelen.
  • Verdiep je in de uitdagingen die hij en zijn metgezellen hebben overwonnen, zodat je een diepere waardering voor hen kunt ontwikkelen.
  • Laat het profetische voorbeeld dienen als leidraad voor je eigen leven en voor de huidige gemeenschap.

Sluit je aan bij ons op deze reis door de geschiedenis. Elke les gaat verder dan enkel feiten en raakt de harten van hen die luisteren. Schrijf je vandaag nog in voor deze online studie en laat je inspireren door de tijdloze wijsheid van de Mekkaanse periode.

Terugkijken is mogelijk en het kost slechts 15,- voor alle lessen, niet per les.

 

Aanmelden