Praktisch Islamitisch Opvoeden

De openbaring als leidraad

Ben je benieuwd naar hoe je in de (westerse) samenleving de islamitische normen en waarden kunt behouden tijdens de opvoeding? Dar al-Fahm nodigt je uit voor een 3-weekse online studie “Praktisch Islamitisch Opvoeden“. Ga mee op een waardevolle reis in de opvoeding van je kind!

Tijdens deze exclusieve studie, onder leiding van Ustaadh Alexander den Toom (auteur en islamitisch pedagoog), behandelen we drie fases van islamitisch opvoeden. We bespreken essentiële onderwerpen over effectieve pedagogische benaderingen voor elke leeftijdsgroep.

De onmisbare opvoedingsvoorbeelden van de profeet Mohammed (sallallaahu ‘alaihi wa sallam) dienen hierin als leidraad. Het profetische voorbeeld is immers een tijdloze gids voor moslimouders vanwege de waardevolle opvoedingswaarden en -methoden die universeel toepasbaar zijn. Maar dat is niet alles – we gaan ook dieper in op hoe je op een effectieve manier de vijf zuilen aan je kinderen kunt overbrengen!

Schrijf je in voor deze studie en maak je klaar voor een verrijkende reis vol inzichten, inspiratie en praktische handvatten die je opvoedingsvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Terugkijken is mogelijk en het is € 15 voor alle lessen, niet per les. Les gemist of kan je een les niet bijwonen? Geen zorgen! Je kunt je nog steeds inschrijven voor de reeks. Je ontvangt de links naar de opgenomen lessen in je betaalbevestiging.

Aanmelden